Bij Groepsvervoer taxi staat u nooit voor verrassingen, want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. 

Over Ons

Wie Zijn Wij

Compleet in personenvervoer op de weg

Utrecht-3-1

Groepsvervoer Taxi Utrecht is sinds 2002 actief in de vervoersbranche,. Onze groepsvervoer taxi diensten zijn te reserveren vanuit elke regio van het land, om u veilig en aangenaam door het hele land te vervoeren.

Bij Groepsvervoer Taxi Utrecht komt u in aanmerking voor een groepskorting. Neem daarom altijd eerst contact met ons op voor een scherpe prijsopgave.Neem gerust contact op om mogelijkheden en prijzen te bespreken.

U kunt ons bereiken via info@groepsvervoertaxi.nl of +31 (0)30 785 4983 

u kunt ook een whatsapp berichtje sturen +31(0)30 785 4983Direct reserveren kan uiteraard ook

Dé beste service en kwaliteit

Wij vormen samen met onze taxichauffeurs een hecht en professioneel team dat de wensen en veiligheid van de klant voorop stelt. Wij werken uitsluitend met ervaren, professionele taxichauffeurs. Wij leiden onze chauffeurs na aanwerving verder op, zodat we steeds een correcte, vlotte en klantvriendelijke service kunnen leveren.

Heeft u vervoer nodig voor een grote groep? Dan bent u bij groepsvervoer taxi utrecht aan het juiste adres. 

Wij verzorgen groepsvervoer, ongeacht de grootte of reisdoel, of u nu met 8, 16 of 50 personen bent,wij kunnen u ten alle tijde groepsvervoer op maat bieden.

Wij hebben meerdere taxibusjes beschikbaar met zitplaatsen tot 8 personen. Indien u met een grotere groep bent, dan zetten wij meerdere taxibusjes in. 

Deze busjes zijn ruim en voorzien van alle gemakken zoals, airco,bleuthoot en een extra grote kofferbak voor bagage.

Groepsvervoer Taxi Utrecht  wordt  vaak ingezet voor bedrijfsfeesten-zakenreizen-uitjes-horecabezoek-evenementen-en luchthaven vervoer

Groepsvervoer Taxi Utrecht is een echte aanrader als u een feestje gaat vieren of zakelijk vervoerd wilt worden!

Onze Pijlers

Waarom groepsvervoertaxi

Vakkundig personeel

Alle soorten vervoer

24 Uurs service

Duurzaam

Onze Diensten

Groepsvervoertaxi

Leerlingenvervoer

Al vele jaren vervoeren wij iedere dag voor gemeenten leerlingen. Kwaliteit en zorgzaamheid staat bij ons en  hoog in het vaandel. Veilig vervoer middels een comfortabele rit en op tijd op school of thuis zijn hoort  daarbij.

Werknemersvervoer

Werknemersvervoer is het vervoer van werknemers van huisadressen of een verzamellocatie naar een werklocatie. Uw medewerkers worden in de ochtend op afspraak opgehaald en aan het einde van de werkdag weer tijdig afgezet.

Groepsvervoer

Comfortabel groepsvervoer regelt u heel eenvoudig via ons bedrijf. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen op efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren.

Reserveer Taxi

Aantal personen: