Bij Groepsvervoer taxi staat u nooit voor verrassingen, want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. 

Tarieven

Tarieven Groepsvervoertaxi

Compleet in personenvervoer op de weg

inside-a-new-york-city-taxi

Tarieven

Er is niets zo vervelend als een taxi bestellen en achteraf erachter komen dat u moet bijbetalen of dat de afgesproken taxi tarieven niet blijken te kloppen.

Daar hoeft u bij Groepsvervoer taxi Utrecht niet bang voor te zijn. Wij bieden juist duidelijkheid vooraf en geen nare verrassingen achteraf.

Niet alleen profiteert u bij ons van voordelige taxi tarieven, ook van de beste service die u zich kunt wensen.

Vertraging tijdens de taxirit (bij eenmalig/opstap tarief)

De kosten van een vertraging tijdens de taxirit wordt eerlijk verdeeld tussen het taxibedrijf en de klant. Als u in de file komt, moet u dus meer betalen. Gaat de rit heel snel, dan bent u juist goedkoper uit.

Wachttarief taxi (bij eenmalig/opstap tarief)

De chauffeur kan een wachttarief in rekening brengen als u dit heeft afgesproken voordat de taxirit is begonnen. Het wachttarief geldt bijvoorbeeld als de taxichauffeur moet wachten als de vergadering van zijn passagier uitloopt. Het wachttarief is € €43,94 per uur.

Soort Starttarief Kilometertarief Tijdtarief
Personenauto €3,19 €2,35 €0,39
Taxibusje €6,49 €2,95 €0,44

Taxi tarieven eenmalig gebruik/opstap tarief.

Stel u maakt een rit van 7 kilometer die 15 minuten duurt. Als de taxivervoerder de maximum tarieven zou hanteren zou deze rit kosten:

• starttarief € 3,19
• kilometertarief 7 x € 2,35 = € 16,45
• tijdtarief 15 x € 0,39 = 5,85
In totaal is dat € 25,49.

Kosten taxi vergelijken

De tarieven staan op een tariefkaart, die achter een van de ramen van de taxi is geplakt. De kaart moet goed leesbaar zijn. Zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de taxi. Zo kunt u de kosten van de taxi’s vergelijken.

Voordelige vaste tarieven

Wanneer u bij Groepsvervoer taxi Utrecht een taxi wilt bestellen voor een langere rit, zoals plaatsen buiten Utrecht of schiphol/airport service dan is ons advies om even telefonisch contact op te nemen, zodat we samen een prijsafspraak kunnen maken en u verzekerd bent van een nog voordeliger tarief.

Dit geldt voor zowel reguliere langere taxiritten als voor onze airport taxi service!

Onze Pijlers

Waarom groepsvervoertaxi

Vakkundig personeel

Alle soorten vervoer

24 Uurs service

Vaste prijzen

Onze Diensten

Groepsvervoertaxi

Leerlingenvervoer

Al vele jaren vervoeren wij iedere dag voor gemeenten leerlingen. Kwaliteit en zorgzaamheid staat bij ons en  hoog in het vaandel. Veilig vervoer middels een comfortabele rit en op tijd op school of thuis zijn hoort  daarbij.

Werknemersvervoer

Werknemersvervoer is het vervoer van werknemers van huisadressen of een verzamellocatie naar een werklocatie. Uw medewerkers worden in de ochtend op afspraak opgehaald en aan het einde van de werkdag weer tijdig afgezet.

Groepsvervoer

Comfortabel groepsvervoer regelt u heel eenvoudig via ons bedrijf. Wij bieden verschillende mogelijkheden om groepen mensen op efficiënte, veilige en comfortabele manier te vervoeren.

Reserveer Taxi

Aantal personen: